30.08.2012 г., 21:54 ч.

Път към есента 

  Поезия
379 0 0

Път към есента

 

Вървя срещу вятъра.

Пътят ми дава

сила, посока,

избор, надежда.

В едно пътуване -

към есента.

Реално и мистично.

С изгреви и залези.

Към есента...

 

Starkmaster (Ванко Николов)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??