Гледам към теб и мечтая.
Безмълвна в очите ти се взирам.
На крачка от теб аз ридая
и стъкълца - любов събирам.
Протягам ръка към теб и не мога
да достигна съкровени сънища.
В безкраен миг казвам ти сбогом
и потегляме в различни пътища.
Преследва ме краят все едно спомен
и страх ме е да затворя очи,
когато любовта е облак дъждовен
и тихо рони небесни сълзи.
Гледам към теб. Погледни ме и ти.
Отиваш си, и аз си отивам.
Но безмълвно крещя зад гърба ти "Спри!
Път към мечтите без теб не откривам."
© Цветелина Неделчева Всички права запазени
Поздрав!