20.08.2009 г., 18:02 ч.

Път към сърцето ти... 

  Поезия » Любовна
789 0 5

Вървя по онзи стръмен път -

към сърцето ти -

безкрайно самотна,

почти без надежди,

уморена от спомени,

които остави в душата ми

преди да си тръгнеш.

Вървя... по пътя си виждам

се връщат

души, от теб наранени,

свити от болката,

с ограбени спомени...

захвърлени в нищото,

понесли на гръб своето

минало бъдеще...

Вървя и се питам -

не те ли боли от това,

че раняваш, а после забравяш

тези, на които си казвал,

дори и един път ''Обичам те''...

© Румяна Михалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??