14.10.2008 г., 7:53 ч.

Пътека от чувства 

  Поезия » Любовна
410 0 1
 

Вървя по пътека от спомени

и виждам фалшива съдба...

Дали са от сърцето отронени,

или плод на безумна тъга?

 

Вървя по пътека от чувства,

завита с любов и дъга,

пътека на тъжни изкуства,

обсипани с миг самота...

 

Вървя, а душата ми плаче,

тя иска да стигне до края...

Вървя,но мечтая обаче

да мога да видя и Рая...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??