5.08.2009 г., 15:47 ч.

Пътища на Любовта 

  Поезия
768 0 18

 

 

 

Пътища на любовта

 

Присъдата на самотата сваля маските обични.
Разплатата-съдба избира изходи - себични…
Защо пред две врати сълзят, пълзят сърцата?!
По-просто е! Къде е истината? И къде лъжата? 

Каква искра във вихъра на мислите ще скриеш?

 

Не е ли истина, нима лъжа е, че  отговорите -

един поне - от обич... и до обич ще откриеш?

Ще искаш да е само твой и да те носи на крилете

на всичките доверия, напук на страховете…

Детето в теб умее да заличава Тъмното

 

чрез Светлината. Къде отиде? Моля, потърси го!

Нима при Залеза?! Върни го! Тръгнете към Зората!

Достигнете ли млади Изгреви  в прозрачната следа

на въздуха, от относителната правда на Реда

ще се излюпят пърхащите Пътища на Любовта.

 

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??