7.09.2018 г., 17:22 ч.

Пътуване до Белгия! 

  Поезия
319 0 0

Това пътуване беше приключение,

И бе изпълнено със много забавление.

За жалост вече идва и мига,

Когато с вас семейство трябва да се разделя.

 

Винаги ще помним този миг,

И вас със светъл лик.

Тези дни, като вкъщи бяхме си,

И майката и братята незаменими,

И от всичките ни близки най - любими.

 

Макар за кратко запознахме се сега,

Но началото започва на мига.

Тепърва приятели добри ще станем,

И някой ден дано пак да се окажем

Във този хубав град,

и с вас милички да бъдем пак.

 

За разходките и за смеха,

От сърце благодаря!

Децата мили и добри,

Постоянно са усмихнати.

И знам, че приятели ще бъдат верни,

Защото в техните души,

Искрата майчина пламти.

 

А майка им е най - добра,

Работлива, мила и добра душа.

Съкровище безценно би била,

За всеки по света.

 

Заради нея децата са добри,

Мили и усмихнати.

Детето в нея не спира да живее,

И на всичко, с нас се смее.

С незабравими спомени ще тръгнем нии сега,

И няма да забравим ваща добрина.

 

Довиждане Белгия!

© Ina Spasova Всички права запазени

Това стихотворение го написах, когато бяхме на почивка в Белгия целия ансамбъл. Беше нещо, като прощален подарък за семейството, в което бяхме настанени.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??