16.08.2011 г., 12:33 ч.

Пътуване към щастие 

  Поезия » Философска
573 0 1

Щастие има когато ти щастието търсиш,
Страсти обливат тялото ти, когато на страст ти отвръщаш,
Радост в очите ти има, когато ти радост посрещаш,
Мигове нежни ще помниш, когато нежност готова си ти да приемеш.

Върви ти, не спирай живота във тебе.
Върви и не жали нито капка от твоите желания.
Върви уверено към твоите мигове щастливи.
Не спирай и вярвай в живота, който те очаква.

„Пътуване към щастие“ YP

© Юлиян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??