Пътуване към теб
На А.
Пътища безбройни извървях
лутах се и връщах се, но не спрях
Продължавах да те търся и да те мечтая
Без да зная дали на туй пътуване ще видя края
Много хора срещнах и съдби
И много чаши мъка сам изпих, уви
Признавам си пред тебе честно,
не винаги избирах правилния път, защото просто бе по-лесно.
Не мислех, че това пътуване съдбовно
Във търсене на лоното любовно
Ще свърши някога за мен
До онзи приказен, прекрасен ден
Денят, във който срещнах те и вече
Всички друмища останаха зад мен далече
И в този миг разбрах, че всяка стъпка, всяка грешка
Били са нужни, за да открия теб и любовта човешка.
03.06.2023
© Владимир Велев Всички права запазени