3.07.2024 г., 6:31 ч.

Пътят към щастието 

  Поезия » За деца
182 4 8
Щастието не се измерва във карати,
нито във парите ни във брой.
Не е във това да сме богати
и във фалша на лъжлив герой.

То е птиче свито в детски длани
и любов в семейното гнездо.
Във усмивката, когато сме разбрани,
във делата пълни със добро.

Разбереш ли моето послание
и в живота си последваш този път,
пред теб ще има повече сияние
и по-красив, щастлив ще е светът!

 

12.06.2024.

 

 

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??