4.03.2015 г., 23:43 ч.

Пътят към теб 

  Поезия » Любовна
520 0 3

Обичам.

И какво от това?

Не отричам.

Било е съдба...

Страдам.

Боли ме ужасно.

Падам.

Дали е опасно?...

Лазя.

Не се предавам.

Пазя.

Любовта не оставям.

Ставам.

И тръгвам напред.

Продължавам.

Отново към теб.

Виждам.

Щастието отдалече.

Питам

Късно ли е вече?

Тишина.

Отговор няма.

Сама.

С надежда голяма.

Отново.

С крачки големи

Готова

За всички проблеми.

Тичам

Не мога да спра

Обичам

И какво от това?

Срещам

Теб най-накрая

Усещам

Странно.. не зная...

Вълнение

От нищото взето

Видение

Сякаш знаех за него.

Разбирам

Няма нищо случайно

Спирам

Вече нямаме тайни

Очи

Губя се в твоите

Мълчи

Погледни в моите

Питай

Говорим без думи 

Скитай

Дори в ума ми

Долавяш

Дума, едничък зов

Осъзнаваш

Предречена любов.

Рай

Да. Ти си моят

Край

И аз съм твоя..

 

 

© Албена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??