22.10.2007 г., 8:59 ч.

Пътят ни е един... 

  Поезия
1665 0 3
От днес нататък пътият ни е един.
До мен навсякъде ще бъдеш ти
и като сън животът  ще премине.
Дано съня ти пролет да цъвфти.
Безсмъртието е лъжа горчива -
ще те обичам като смъртен аз
и в любовта ни слънце ще прелива.
Ще бъде земно всичко между нас.
Ще бъдат мои твоите зеници,
ще бъде твоя моята душа,
ще те закрилям аз от зли езици
и няма аз пред теб да съгреша.
Без крясъци и пози ще живеем.
Бъди добър, когато съм сурова
и никога пред нас не ще изтлее
светилникът на нашата любов!!!

© Близначките Симеонови Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??