19.08.2007 г., 12:50 ч.

Радост голяма 

  Поезия
560 0 2
Детето е радост голяма,
както за татко, така и за мама:
изпълва ни животът с радост
и му придава голяма сладост!

Очите му малки, игриви,
смехът му - песнопойна птичка,
а бузките му обичливи,
това  е малката душичка!

Туй сладичко мъниче,
туй хубаво кокиче,
дарява ни със топлина,
разкрива ни невинността!

                                   1997 г.

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??