25.02.2024 г., 6:00 ч.

Рай 

  Поезия
73 0 0

Раят слиза на земята,
с добрината във сърцата,
прошка, който получава,
сладостта му възхищава.

 

Колко просто, колко лесно,
идва чудото небесно,
и дадеме ли му власт,
ще обхване всички нас.

 

В къщички на добрината,
щом превърнем си сърцата,
в свят на обич, без тъга,
ще живеем тук, сега.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??