20.03.2011 г., 13:41 ч.

Рай за нас - децата 

  Поезия » За деца
581 0 2

РАЙ ЗА НАС - ДЕЦАТА

 

Колко време ний се мъчим -

и пишем, и четем, и учим!

Ала ваканцията лятна

чакам цялата година -

радостна и благодатна
викам: "Учението мина!".

 

Че завършила съм с шест,

татко сладолед ми дава.

Трябва да щурея днес

с децата от квартала.

На басейн и на море -

тъй ще ми е най-добре!


Слънцето  огрява нашите лица
и сякаш ни подсеща,
че е време за игра!

С хвърчила, въже и топка почуква на вратата,

вика весела децата

приятелката - Веселбата.

И започва ни играта -

 

безспирно щуреем

и много лудеем.

Приключения чакат зад тази врата,

на която пише: "Елате, деца!". :)

 

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??