23.01.2007 г., 1:19 ч.

Райски шепот 

  Поезия
953 0 4
Две хубави очи,
безбрежни и потайни,
очи, тъй страстни и омайни,
и древно тайнство неповторимо.
И страх, и притеснение,
и смях, и радост,
неудовлетворение и неразбраност,
и всичко, що се крие там, необяснимо.
А тъй нежно гледат те, блажени,
замислени във дълбините
сякаш заспали, умислени
тъгуват по елхите.
И само в миг на блясък неприкрит,
с магия електрическа ударен си, пребит.
Очи горещи, заблуда сладка, мнима,
те топлят и в студена зима.

© Оливър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??