2.01.2020 г., 8:16 ч.

Ракът 

  Поезия
824 0 2

                   Ракът

 

Ти идваш и погубваш много хора,

а те милите има семейства, деца!

Безжалостен си, нямаш умора,

погубваш ги бавно, разбиваш сърца!

 

Ти бавно пълзиш в тялото човешко,

убиваш бавно но сигурно, знам!

Близките им страдат, много е тежко,

погубваш човек и малък и голям!

 

Ще мине време, може би години,

и срещу тебе ще намерят лек!

Ще се излекуват хората добри,

ти ще останеш в миналото,далек!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??