Ти идваш и погубваш много хора,
а те милите има семейства, деца!
Безжалостен си, нямаш умора,
погубваш ги бавно, разбиваш сърца!
Ти бавно пълзиш в тялото човешко,
убиваш бавно но сигурно, знам!
Близките им страдат, много е тежко,
погубваш човек и малък и голям!
Ще мине време, може би години,
и срещу тебе ще намерят лек!
Ще се излекуват хората добри,
ти ще останеш в миналото,далек!
© Валентин Миленов All rights reserved.