2.07.2008 г., 11:58 ч.

Рамо до рамо 

  Поезия
664 0 1

Ти ме познаваш най-добре.

По-добре от самата мен.

И помисля ли нещо, аз го чувствам и в теб.

Само с поглед разбираш ме.

Денем чувам те тайно аз.

Нощем виждам те във съня.

Докога ще мълчим? Докога ще боли?

И защо ли сме пак сами?

Искам рамо до рамо само с теб да вървя.

А си толкоз далече ти от мен сега.

И щом мракът настъпи, аз си лягам сама.

Ако знаеш как плача в празна постеля...

Но убива ме най-много

да не чуя някой ден "Сбогом".

Нищо друго не говори.

Само гледай ме и мълчи.

Че отворим ли устни, лице във лице,

знам, ще кажем "Обичам те".

 

 

 

P.S.Посветено на Николай!

© Гергана Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е!!!Не мълчете, а отваряйте устни лице в лице и си го казвайте по често това "Обичам те"!!!Поздрави от мен!!!
Предложения
: ??:??