1.10.2005 г., 19:21 ч.

Рана 

  Поезия
919 0 0
Сега е леко и равно.Сякаш
скала от сърцето се отрони.
Сякаш заедно със сълзата
в кърпичката попи и спомена.
Мимолетен поглед назад
към пътеката с мойте следи-
чудно- там няма скала-
малко комъче в прахта лежи...
Студено, самотно и тихо.
Зад мен нещо мое оставям,
но даже да бе песъчинка-
в мен пак щеше да бъде празно.
Винаги ще боли. Празнотата е рана,
останала като след изрязан тумор.
После зараства гладкa и равнa.
Но болестта остава,
като смърт разбудена.

© Вяра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??