9.04.2012 г., 12:27 ч.

Рано или късно... 

  Поезия
477 0 2

РАНО ИЛИ КЪСНО...

 

За всички поразии

абсолютно всеки ден

всеки дяволски се крие -

всичко пада върху мен!

 

Аз най-малка съм във къщи

и използват ме с това -

мама всеки ден се мръщи,

всеки дава ми винà!

 

Обяснявам аз спокойно,

че виновна съм за тях,

но пак връща ми се тройно

с наказание, пердах...

 

Но ще видят те, когато

аз голяма съм за тях -

те ще гледат глуповато

и ще знаят - права бях!

 

 

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??