5.07.2014 г., 16:39 ч.

Рапсодия с Име 

  Поезия » Любовна
365 0 0

Любовта - чудесно е да дишам.
Нежността - усещам те и дишам.
Страстта - заедно, чрез тебе дишам.
Другото... понякога издишам!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??