30.01.2022 г., 11:10 ч.

Равносметка 

  Поезия » Любовна
232 0 0

Защо попаднах в твоя плен?

Защо душата ми мечтае?

Какво си мислиш ти за мен?

Дали все пак аз ще узная?

 

Не знаех кой си и какъв си,

познавах те едва-едва

а после ти дойде и ме накара

да мисля денонощно за това.

 

Да искам, да желая, да мечтая,

да лягам, ставам с мисълта за теб,

не зная как да се избавя

от мислите натрапчиви за теб.

 

Знам нищо няма да се случи,

оставаме добър тандем,

а страстите ще трябва да заключа

в сърцето си дълбоко в мен.

 

Бъди щастлив, аз няма да те търся,

ще чакам чувствата да отшумят,

но знай, че винаги ще бъдеш първи,

когато знак дадеш, че искаш да си с мен!

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??