18.12.2009 г., 23:27 ч.

Равносметка 

  Поезия
560 0 3

                                                                                                   на милото...

 

 

 

Затрупана с проблеми в сиво ежедневие,

забравям за мигове сладки със теб.

Живея непрестанно под жестоко напрежение

и дните си отброявам подред.

Малко по малко бръчки се трупат -

"от сладки усмивки" - казват, били.

Но никой не вижда как години отлитат

и от ненатрупано щастие сърцето боли.

За малко спокойствие сега си мечтая,

за миг кратък във твоята нежна прегръдка.

Но далече си ти - къде точно, не зная,

и тъгата преглъщам сама глътка по глътка.

© Марина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??