Днес ставам на шестдесет, голям майтап!
----- ---- ----
Една жена,
един син,
един внук,
една снаха,
една тъща,
една кола,
един апартамент,
една книга,
и…
Ах, ами да,
и една Мечта!
05.05.2012 Любомир Николов
© Любомир Николов Всички права запазени