9.09.2006 г., 20:56 ч.

Равновесие 

  Поезия
607 0 3

Умира деня
Ражда се ноща

Умира един блян
Ражда се един кошмар

Умира една душа
Ражда се една сълза

Умира едно сърце
Ражда се жестока мъка

Умирам аз накрая
И оставаш ти щастлив надявам се докрая

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??