Sep 9, 2006, 8:56 PM

Равновесие 

  Poetry
663 0 3

Умира деня
Ражда се ноща

Умира един блян
Ражда се един кошмар

Умира една душа
Ражда се една сълза

Умира едно сърце
Ражда се жестока мъка

Умирам аз накрая
И оставаш ти щастлив надявам се докрая

© Петето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??