24.09.2007 г., 20:35 ч.

Раят ще почака. Може би 

  Поезия
571 0 2
Раят не е за всички.
Вратите му са затворени за хора като теб и мен.
Забравили къде са.
За какво са тук.
И докога.
Аз чакам моето желание да се сбъдне.
Чакам.
И раят ще почака.

© Моя Милост Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??