30.10.2024 г., 21:36 ч.

Раз, два три… 

  Поезия » Любовна, Философска
68 0 0

Раз и животът започва.

Раз и те обгръща в доброта. 

Раз и те подготвя за своята грозна игра.

Принуден си да играеш в нея, защото няма да има ,,два".

Но какво ти знаеш за това, воден си от една сляпа мечта.

Има ли разлика, ако знаеш само доброта или само тъга.

И раз идва два.

Два е вече твоята тъга с липсващата доброта.

Два и живота те изигра.

Два и ти даде любовта.

Два и ти я пропиля. 

Два и сам ти се наигра.

И два сега идва три.

Ако си слаб, умр...

Ако си борец, се бори.

Ако си я пропилял, си я върни.

Без нея всичко ще гори.

© Blagoy Lazarow Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??