4.09.2007 г., 14:28 ч.

Разбито сърце 

  Поезия
832 0 2
Ех, сърце, сърце!
За кого пак туптиш?
За този, който те разби ли?
Стига вече, мълчи!
Недей да плачеш за старата любов!
Тя отиде си и с това се примири!
След време друг ще заобичаш ти
и за него ще туптиш,
а от старата любов
ще остане само спомена красив!!!

© Катерина Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??