13.12.2018 г., 8:34 ч.

Разбито сърце 

  Поезия » Любовна
500 0 0

 Не спирай сега да ме обичаш, лудо.
 Не тръгвай сега, душата ми пак изгаря
 Без твоята любов, не знам дали ще съм цяла. 
В тези очи се влюбих и не спира да боли,
но Бог ни дели, на сила разделя ни.
С колко неща пребори се нашата обич,

нима не разбра, че само аз те обичам. 
Не мога без теб да дишам и да живея. 
Не искам без теб да идва деня, следващ.
Проклето сърце искам да спре да бие...

С тези ръце... докосвал си ме  любими.

В тойте ръце съм била най-щастлива...
За теб и за мен... светът стана безразличен, 
но искам до теб... да се будя и да заспивам
 На умората и  рутината в плен сме ,

Но със всички е така любими. 
Познавам греха... и тебе познавам..

Обичам те и знай, че изцяло ти се отдавам.
По устните ми следи има от сълзите... 
И раните две, направени от лъжите...

Влудяваха ме, за тебе предавам се...

© princess of the darkness Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??