25.08.2022 г., 15:55 ч.

Разбъркано 

  Поезия
512 1 1


Ще тръгна за някъде някога,
преди да съм някой за някого
и сам сама срещу вятъра,
ще търся посока навсякъде! 

И дори да не стигна до никъде,
дори да съм никой във нищото,
някой друг ще е никой, все някъде
и заедно някога ще се заобичаме! 

Дано се срещнем с него, все някъде,
когато и той не е никой за никого!
Дано успея някъде, някога,
да бъда някой за някого!

 

© Бисерка Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Разбъркано, но уверено. Нали това е смисълът на този кратък път - да му придадем съдържание
Предложения
: ??:??