21.12.2013 г., 11:04 ч.  

Разцъфтели чувства 

  Поезия » Любовна
449 0 4

Разцъфтели чувства



През шеметния бяг на снеговея
разцъфтява устремена Любовта.
Блажена съм до тебе да живея,
да дишам и да мисля, да творя.

Пламтящи ласки се преплитат
в прозореца на моя малък свят
и мислите към теб отлитат -
омайват въздуха със благодат.

Усещам пулсът на сърцето
поело нежност, слънчеви лъчи
и сред покоя звезден на небето
потъвам бавно в твоите очи.

Какво?..  Земята ли трепери?
Или лирично вятърът ехти?
Във моята душа бушуват ери
с галактики от чувства и мечти


 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??