11.03.2022 г., 14:02 ч.

Разцъфващото твое обаяние... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
766 3 11

Разцъфващото твое обаяние

осмисля с чудост слънчевият ден.

Неописуемото ти ухание

изпълва с нежност всяка фибра в мен.

 

Душата ти е свежото дихание

на всевъзраждащата се природа.

Сърцето ти - пулсиращо мечтание -

превъплъщава в красота живота.

 

Ти искрено си, приказно предание

от минали за идни времена

и в твоето вълшебство с упование

съм влюбен, и усещам топлина.

 

Духът ти вечно млад е и сияние

е същността ти с образ на жена.

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??