6.11.2007 г., 22:38 ч.

Раздаване 

  Поезия » Любовна
729 0 1
Какво ли искаш да ти дам?
Сърцето си? Ела тогава!
Ела във моя непристъпен храм,
за да потънем в забрава.
Какво желаеш още?
Душата ми? Блудница неспирна,
познала страх, обида, болка.
В нея ти да потопиш
свойте блянове и страсти.
Но внимавай, там боли!
Нима жадуваш още?
Какво ли да ти дам?
Едничко мойто тяло
не ще те остави сам.
Но знай, че то порочно е
със свойта красота.
И диво е, и страстно е -
тяло на една жена.
Ако не те е страх, ела.
Аз всичко ще ти дам.
Не ме оставяй пак сама,
недей да бъдеш блян!

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??