7.08.2010 г., 16:09 ч.

Разделени 

  Поезия » Любовна
542 0 0

Розите побеляват,

когато не си с мен.

Бутилката вино пресъхва,

очите почервеняват.

 

Мъката, Господи,

не ще ли спре,

когато тя не е близо.

 

Небето вече –

няма да е ярко синьо.

Морето ще се напълни с Надежди,

които не ще ли някога се сбъднат и летят.

 

06.08.10 г.

© Кристиан Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??