17.05.2007 г., 9:05 ч.

Раздяла 

  Поезия
605 0 0

Очи, потънали в сладка тъга,
Души, нажежени от спомени.
Мигът тече като мудна река,
Две тела се сепват опомнени.

На земята е слязла смъртта,
Носеща свойта черна тъма,
Но нима това е тъга?
След края не идва ли начало?
От дъното изплува радостта,
От болката се раждат усмивки.

Затова нека пуснем наш`те души,
Нека си кажем, че вече е късно,
Да изпратим покойната без сълзи,
Да сме усмихнати дори и във смъртта,
Смъртта на любовта...

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??