26.11.2013 г., 22:00 ч.

Раздяла 

  Поезия » Друга
742 0 0

 

 

НА МОИТЕ ОБИЧАНИ КОЛЕГИ

 

 

Да се сбогувам с всички ви не мога,

душата в мигом ще се разруши,

може би до скоро, вместо сбогом,

по-лесно с него да се примирим.

 

И на вас ще ви е тъжно, зная,

нали семейство сме, почти,

и трябва честно да призная,

че раздялата ще ми тежи.

 

За смеха ни и за обичта,

която всеки ден обменяме,

без обич тъжен е света,

затова боли да се разделяме.

 

Но БОГ е милостив и утре

отново ще ни срещне  по-добри,

както всяко ново утро 

по-мъдро е от миналите дни.

 

Обичам ви и с много страст

в наследство ви оставям любовта,

пазете я и я ценете - няма власт

от нея да изтрие същността.

 

Тя жива е и си остава

завинаги във нашите сърца,

и докато сме живи покорява

омразата и злото на света.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??