12.01.2013 г., 13:40 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
511 0 0

Нощ...Тази нощ последна няма да ни стопли.
Пред нас са самотата и страха
за утрешния ден.
Вече познавам тази болка голяма,
когато умира Любовта. 
Тихо плаче моята душа,
че за последно аз съм с теб. 
Лъжата... Твоята лъжа, както винаги е мила. 
И тя пак ми е нужна, за да те разбера.
Искам да намеря отговор на въпроси,
които отдавна ги няма.
Тихо плаче моята душа,
че за последно аз съм с теб.
Зная, че скоро ще те изгубя,
но сърцето ми не иска да разбере,
а аз не ще мога да го утеша.
Зная, че напразно се надявам,
че щастието при нас ще се завърне.
Трябва да те забравя
и от мислите си да те изхвърля.
Тихо плаче ранената душа.
Тихо стене раненото сърце.
Днес за последно аз съм с теб.

08.01.2013 г.

 


© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??