14.12.2005 г., 21:10 ч.

Раздяла 

  Поезия
650 0 2

            Разделяш се със мене моя обич,

            оставяш вече, твоята любов,

            но аз обичам тебе, моя обич,

            защото първа си във тоз живот.

            Избра със нея вечно ти да бъдеш,

            забрави нашата любов и тръгна,  

            във нея как можа да се излъжеш,

            със нея как живота си ще свържеш. 

            Т

ежка сватба вдигаш в този ден,

            щастлив си ти, прочитам го в очите,

            тя до теб ще бъде всеки ден,

            но като мен дали ще те обича?

            Първа обич ще останеш ти за мене,

            първа обич до последните ми дни,

            аз исках винаги да си до мене,

            да съм аз до теб, завинаги.

 

© Сиска Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И това ми е страшно много познато и много боли да знаеш,че човека когото обичаш за друга се жени!
  • мн е тъжно
Предложения
: ??:??