30.12.2005 г., 13:35 ч.

РАЗДЯЛА 

  Поезия
850 0 2

РАЗДЯЛА

 

Раздялата поражда срещи,

очите пълни със сълзи.

Събирам ги във шепи тръпни

и си ги нося у дома.

Ще ти ги върна после –

разцъфнала сияйна топлина.

Раздялата поражда болка,

но връща ни обратно след това.

По-мъдри, по-спокойни и

по-щасливи – може би.

Раздялата поражда срещи,

очите пълни със сълзи.

Раздялата поражда и надежди,

които ти ще сбъднеш – може би!

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??