14.01.2020 г., 20:43 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
423 0 0

Болката е голяма,
как да се справя не знам,
сърцето ми лед хвана,
когато остави ме сам.

 

Боли, но да съм на крака се опитвам,
дори не знам къде се намирам,
след теб остана само самота,
защото надалеч избяга любовта.

 

Може би някакси ще се справя,
ще мине доста време докато се оправя,
не ме мисли, мисли за себе си,
преди крачка напред - огледай се.

 

И все пак много щастие ти пожелавам,
защото го заслужаваш,
дори след раздялата, сърце не ми дава,
друго да ти пожелая

 

Е. П.

© Емил Павлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??