8.05.2020 г., 11:22 ч.

Раздяла. 

  Поезия » Любовна, Философска
552 3 2

Разделяме се. Бавно. И разсеяно.
Неотложно. Като отлив на море.
Очите ти валят самонадеяно, 
не вярващи, че нещо ще умре... 
Ала умира. Трябва! Иначе е тъжно. 
Защото страшно ме боли да те копнея. 
И някак си освен да бъда дъжд, 
остава ми едно. Да онемея... 
Разделяме се. Тихо. Обещавам ти! 
Сега повярва ли? Издъхва любовта. 
Защото аз живея, за да давам, 
И си отивам пред заключена врата... 

 

Стихопат. 
Danny Diester

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??