17.04.2010 г., 21:04 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
629 0 0

Раздяла

 

Една раздяла.

Сърце едно,

една мечта угасва.

Една съдба  умира.

Една душа ранена

застива, стене.

Едно сърце ридае

там някъде в нощта...


 

 

© Красимира Гицова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??