26.02.2008 г., 7:18 ч.

Раздяла 

  Поезия
645 0 8
Начупените шушулки
предпочетоха да станат на локви,
чак когато слънцето залезе.
Толкова те молих да останеш...
Надупчените пашкули
протекоха многостранно в аборти.
Толкова те обичах, когато ме научи,
че инфарктите могат да бъдат полезни...

© Илиян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??