Feb 26, 2008, 7:18 AM

Раздяла 

  Poetry
660 0 8
Начупените шушулки
предпочетоха да станат на локви,
чак когато слънцето залезе.
Толкова те молих да останеш...
Надупчените пашкули
протекоха многостранно в аборти.
Толкова те обичах, когато ме научи,
че инфарктите могат да бъдат полезни...

© Илиян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??