В нощта умирам – гасна като огън,
защото в миг си тръгна любовта,
но колко трудно е да кажеш сбогом,
Просто... Просто ей така...
Но такава е раздялата и любовта...
В гърдите болката разяжда обич,
по устните ми привкус на горчивина,
сълзите ми съвсем, съвсем сурови,
валяха над сърцето ми като роса,
но такава е раздялата и любовта.
© Иван Бодуров Всички права запазени