11.10.2022 г., 21:35 ч.

Разгонената поетеса 

  Поезия
323 6 5

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Каква е тази страст, Мадам?
Сърби ли Ви между бедрата,
че пак налитате без свян
и влачите ме към кревата...

До вчера, помня още аз,
най-евтина - за два три цента,
продавахте се все анфас
за изпит-два и на доцента.

Заела поза, ей така -
на бригадирската количка,
с разкрачени докрай крака,
с косичка вързана на плитка...

Ала не случихте на мъж,
че евтините Ви римушки,
изляли се в пороен дъжд,
отблъскват всеки да Ви мушка...

Затуй сега с измамен плам,
налитате на всеки срещнат.
Затрихте черен гологан,
но пак страстта Ви в поза свещ е.

© Младен Мисана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??