3.07.2006 г., 19:08 ч.

Разговор с Лора(шнауцерка) 

  Поезия
671 0 1
На обич се учи.
Помниш ли куче,
та те те обичаха?
Така се случи,
далече изтичаха,
не ги догони.
Дай да напишкаме,
ти тревата-аз клони.
С очи да поискаме
забранени нагони…
Те са зад залеза
-да ги облаеме.
Пръчка подхвърлена
няма да хванеме,
а както дишаме
пътеки
и случки,
ще помиришеме:
ти други песове,
аз други кучки.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??