30.03.2018 г., 21:20 ч.

Разговор със сърцето 

  Поезия
299 0 2

Едно ще ти кажа, сърце!
Не тъгувай за онзи, дето за теб не тъгува!
Дай със теб да се вземем в ръце.
И дори без него пак да съществуваме!

Обичай, сърце! Чу ли?
Не допускай омраза изобщо.
Щастливи са двамата. Знаем.
Сигурно красива е тяхната обич!

Хайде, сърце. Да превържем раните!
Да простим, сърце – необходимо е.
И да се помолим, сърце. Да забравим.
Него. Най-любимия ни!

Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??