19.01.2008 г., 10:48 ч.

Разходка 

  Поезия » Любовна
489 0 3
Р а з х о д к а

Хубаво ми е сьс теб -
сльнцето склонява мигли
в твоите очи,
дьрветата преплитат клони
в двете ни рьце,
вечерта изпраща ни с целувка
и потьва в топлина,
топлината от една разходка
в края на деня!

© Жени Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??